Mössebergskyrkan EFS Falköping

Mössebergskyrkan EFS Falköping

På gång

Celebrate Recovery

1 februari startar Mössebergskyrkan något nytt i Falköping – Celebrate Recovery. Ett kristet 12-stegsprogram för ALLA. Syftet med Celebrate Revovery är att uppmuntra gemenskap och fira Guds helande kraft i våra liv. Vi blir förvandlade när vi delar våra erfarenheter, styrkor och hopp med varandra. Vi blir dessutom villiga att acceptera Guds nåd och förlåtelse när vi löser våra livsproblem. Genom att arbeta igenom principerna växer vi andligt och blir fria från våra sår, ovanor och beroenden. Denna frihet skapar frid, sinnesro, glädje och framförallt en starkare personlig relation med Jesus och varandra.

Hur går det till?
Vi samlas i smågrupper kvinnor för sig och män för sig och går igenom stegen som är baserade på bergspredikans 8 principer och anonyma alkoholisters 12-stegsprogram. 

När startar grupperna?
Grupperna startar 1 februari i Mössebergskyrkan och pågår 25 tillfällen. Gruppen kommer gemensamt fram till lämpligt klockslag. OBS! Anmälan krävs.

Vill du veta mer eller anmäla dig?
Kontakta Natalie Berg: 076-100 59 69
eller Samuel Berg: 076-577 83 19 
Läs mer på Celebrate Recoverys hemsida. 

Celebrate recovery, Mössebergskyrkan Falköping

Skidresa till Branäs

Följ med Mössebergskyrkan till Branäs den 7-10 mars 2024 och åk skidor eller bara va! En resa för alla åldrar. Alla är välkomna med, du behöver inte vara medlem i Mössebergskyrkan. 

 Vi kommer bo i två stycken stora stugor, Orren 14 och Orren 32, mitt i backen. Rummen är 2- och 3-bäddsrum med sängar. Första gemensamma samling är kvällsmat kl.18.00 på torsdagen (var där i god tid innan). Sista gemensamma samling är kl.10.00 på söndagen. Du väljer själv hur många dagar du åker skidor. Vi åker i egna bilar till Branäs.

Läs mer i pdf-filen